Akershusmagasinet | A5 Montér
932
page-template-default,page,page-id-932,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ARTIKKELANNONSE

Billigere og bedre hjelp til oppussing

I 2018 brukte norske husholdninger omlag 80 milliarder kroner 
på oppussing av private boliger*. Nå opplever Montér at flere i økende grad benytter seg av hjelp for å få arbeidet utført.

Tidligere har mange ønsket å pusse opp selv, gjerne for å spare penger. I Montér-kjeden opplever de at trenden har snudd, og at flere ønsker hjelp til å få utført sine små og store byggeprosjekter. Dette er en av trendene som gjør at Montér nå satser tyngre på å levere byggetjenester til sine kunder.

«De siste årene har det blitt både lettere og billigere å sette bort prosjekter man kanskje før ville ha gjort selv. Dette er en trend som vi nå ser at sprer seg ut i hele landet», sier Lars Bergerud, Markedssjef Proff i Optimera.

 

Montér Byggeservice er en tjeneste som tilbys i alle Montér sine byggevarehus. Her kan kundene få råd og hjelp av eksperter innen bygging og oppussing, som for eksempel materialvalg, råd om hvordan jobben gjøres og hjelp til å finne gode håndverkere.

«Ved å samarbeide med lokale, gode håndverkere sikrer vi at kundene våre får den hjelpen de trenger raskt og med god kvalitet», sier Trygve Johansen, daglig leder hos Montér Lillestrøm. «Vi opplever at kunder i økende grad innser at det faktisk ikke er så mye dyrere å få jobben gjort profesjonelt.»

 

I tillegg til råd om hvordan arbeidet kan utføres selv eller ved hjelp fra andre, tilbyr Montér Byggeservice gratis utleie av henger, taksjekk og kjøkkenveiledning, samt byggeplanleggere som hjelper kunder med å budsjettere sitt prosjekt og finansieringsordning med Montérkonto.

«I Montér ønsker vi å bli med kunden på prosjektreisen fra A til Å, enten de ønsker å utføre arbeidet selv eller få en håndverker til å gjøre jobben. Med over 120 byggevarehus i Norge kan vi bistå med gjennomgående lokal kunnskap, samtidig som vi får med trendene fra de store byene» avslutter Bergerud.

*tall fra Prognosesenteret